-a a +a

Meghívó

 

Tisztelt Pedagógus Kolléga, kedves Vendégünk!

 

Az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi OK Oktatási Központjának megnyitása óta már-már hagyománynak számít, hogy nem csak a diákok részére nyújtunk tudásban és élményekben gazdag képzéseket, hanem a pedagógus kollégáknak is kedveskedünk színvonalas előadásokkal és programokkal.

Minden tanévben több alkalommal szervezzük meg OK Pedagógus Klub rendezvényünket, amely az idei évben sem lesz másként. A 2017-es évben számos olyan esemény történt az OTP Fáy András Alapítvány és a nyíregyházi OK Oktatási Központ életében, amelyet fontos megismerniük a további hatékony együttműködés érdekében.

Az elmúlt év jelentős történéseiről és a 2018-as évben várható lehetőségekről Czeglédi Zsanett a nyíregyházi OK Oktatási Központ Intézményvezető-igazgatója, valamint Makkai-Szilágyi Nóra a nyíregyházi OK Oktatási Központ Senior trénere fogja tájékoztatni vendégeinket.

Meghívott előadónk Puskás Tivadar színész, rendező, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze. Több neves filmje, valamint színházi darabja mellett színiiskolában is tanít, így kerülve közel a diákok mindennapjaihoz, életükhöz, ritmusukhoz. Magáról a színházi életről, valamint az oktatásban szerzett élményeiről fog előadást tartani.

Rendezvényünket hagyományosan Gasztro Klubunkkal zárjuk, ez alkalommal fánkokkal várjuk kedves vendégeinket, így jelképezve a tél búcsúztatását és a farsangi időszak lezárását.

 

Ezennel tisztelettel és szeretettel meghívom Önt és kedves kollégáit a rendezvényünkre!

 

Az esemény 2018. február 22-én 16.00 és 19.00 között kerül megrendezésre az OK Oktatási Központban (4400 Nyíregyháza, Rákóczi út 1.).

 

A rendezvényen való találkozásban bízva, üdvözlettel:

Czeglédi Zsanett

Intézményvezető-igazgató

OTP Fáy András Alapítvány

OK Oktatási Központ

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze az alábbi Regisztrációs felületen legkésőbb 2018. február 16-ig.

 

 

Tervezett program

 

15.45 – 16.00 Érkezés, regisztráció

16.00 – 16.05 Rendezvény megnyitója, köszöntő – Czeglédi Zsanett, a nyíregyházi OK Oktatási Központ intézményvezető-igazgatója

16.05 – 17.05 Élmények a színházi életben – Puskás Tivadar színész, rendező, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze

17.05 – 17.15 Szünet

17.15 - 17.55 Események az OK Központ életében - Czeglédi Zsanett, a nyíregyházi OK Oktatási Központ intézményvezető-igazgatója és Makkai-Szilágyi Nóra, a nyíregyházi OK Oktatási központ Senior trénere

17.55 - 18:30 Gasztro Klub a farsang jegyében, kötetlen beszélgetés

18.30 Programzárás

 

A rendezvénysorozatról további információkat olvashat a www.okpedagogusklub.hu weboldalon.